Kwarktaart met kokos en mango

De kokos en mango maken de taart heerlijk fris.

425 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 3 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Maal in de keukenmachine de dadels, granola en kokosolie tot een samenhangend mengsel. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan.

  2. Schil de mango en snijd in blokjes van een ½ cm. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Week de gelatine in koud water. Verwarm in een pannetje het limoensap met het water. Neem van het vuur en los de uitgeknepen gelatine hierin op.

  3. Meng de mangoblokjes, het gelatine-limoenmengsel, limoenrasp, de kokossnippers en de honing door de kwark. Verdeel het kwarkmengsel over de bodem van de springvorm en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi met de kokos.

  • algemeenAgaragar is alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijnwinkels of via ah.nl.

Kwarktaart met kokos en mango

De kokos en mango maken de taart heerlijk fris.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig