Rijkgevulde pompoensoep
Pompoensoep met een warme smaken dankzij Marokkaanse geïnspireerde kruiden. Lekker met Turks brood en hummus.
Aan de slag
Breng het water met de pompoenstukjes, tomaten en ras el hanout aan kook. Laat 15 min. zachtjes koken en pureer met de staafmixer. Spoel de bonen en de kikkererwten in een vergiet af onder koud stromend water, voeg aan de soep toe en warm goed door.
Snijd de koriander grof. Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Verdeel de soep over de kommen, bestrooi met de koriander en serveer met het brood en de hummus.
Rijkgevulde pompoensoep
Pompoensoep met een warme smaken dankzij Marokkaanse geïnspireerde kruiden. Lekker met Turks brood en hummus.
null personen
330 kcal
20 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Breng het water met de pompoenstukjes, tomaten en ras el hanout aan kook. Laat 15 min. zachtjes koken en pureer met de staafmixer. Spoel de bonen en de kikkererwten in een vergiet af onder koud stromend water, voeg aan de soep toe en warm goed door.
Snijd de koriander grof. Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Verdeel de soep over de kommen, bestrooi met de koriander en serveer met het brood en de hummus.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml water
400 g koelverse pompoenstukjes
400 g gepelde tomaten in blik
2 el ras el hanout
200 g zwarte bonen in blik
200 g kikkererwten in blik
7½ g koriander
½ Turks brood
100 g pikante hummus
Dit heb je nodig
staafmixer