Schotel met kip en zoete aardappel
bewaar
bewaar

Schotel met kip en zoete aardappel

Vanavond schuif je de oven vol lekkers.

30 min. bereiden / 25 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Boen de aardappelen schoon en snijd ze ongeschild in stukken van 2 cm. Meng de aardappelen met de helft van de Marokkaanse kruiden en de helft van de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 25 min. onder in de oven. Schep na 10 min. om, verkruimel de saladekaas erboven en zet nog 15 min. terug in de oven.

Maak ondertussen de uien schoon en snijd in dunne parten. Was de broccoli, snijd in roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Snijd de kip in stukken van 2 cm.

Meng de ui, broccoli, kip en bloemkool met de rest van de Marokkaanse kruiden en de rest van de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 15 min. boven de aardappelen in de oven.

Neem de bakplaten uit de oven en verdeel de abrikozenstukjes over de groente en kip. Serveer de yoghurt apart erbij.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schotel met kip en zoete aardappel

Vanavond schuif je de oven vol lekkers.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig