Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing
Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.
Aan de slag
Kook de sugarsnaps 5 min. en giet af. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal op hoog vuur in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. mee.
Doe ondertussen de pindakaas, rijstazijn, honing, sojasaus en het water in een steelpan en verwarm al roerend 4 min. op middelhoog vuur
Meng het gehakt-noedelmengsel met de sugarsnaps en spitskool en besprenkel met de pindakaasdressing.
Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing
Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_104540_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sugarsnaps 5 min. en giet af. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal op hoog vuur in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. mee.
Doe ondertussen de pindakaas, rijstazijn, honing, sojasaus en het water in een steelpan en verwarm al roerend 4 min. op middelhoog vuur
Meng het gehakt-noedelmengsel met de sugarsnaps en spitskool en besprenkel met de pindakaasdressing.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g verse sugarsnaps
½ el arachideolie
200 g rundergehakt
1 el sambal
300 g udon thick noodles
3 el pindakaas
1 el rijstazijn
1 tl honing
1 el sojasaus
100 ml water
200 g gesneden spitskool