Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing

Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.

730 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sugarsnaps 5 min. en giet af. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal op hoog vuur in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. mee.

  2. Doe ondertussen de pindakaas, rijstazijn, honing, sojasaus en het water in een steelpan en verwarm al roerend 4 min. op middelhoog vuur

  3. Meng het gehakt-noedelmengsel met de sugarsnaps en spitskool en besprenkel met de pindakaasdressing.

  • combinatietipLekker met seroendeng (mix van pinda's, kokos en specerijen); het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing

Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig