Leg een vel bakpapier in de vorm of ovenschaal. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen. Breng in een steelpannetje de suiker met de kokosmelk al roerend aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en roer de pindakaas en het limoenrasp erdoor. Schep in de vorm en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in 32 stukjes.
Pindakaasfudge
Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt...
Gerelateerde recepten
Pindakaasfudge
Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt...

32 porties
90 kcal
10 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Leg een vel bakpapier in de vorm of ovenschaal. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen. Breng in een steelpannetje de suiker met de kokosmelk al roerend aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en roer de pindakaas en het limoenrasp erdoor. Schep in de vorm en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in 32 stukjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 32 porties)
1 limoen
350 g fijne kristalsuiker
120 ml kokosmelk
225 g Mister Kitchen's pindakaas zeezout karamel
Dit heb je nodig
bakpapier
(oven)schaal (20 x 20 cm)