Tacotomaten

De tacoschelpen vervangen we een keer door tomaten. Lekker bij de borrel!

70 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd elke tomaat vanaf de kant van het kroontje in 4 parten, maar snijd maar tot ⅔ in. Verwijder met een klein scherp mesje voorzichtig de zaadlijsten. Bewaar de zaadlijsten, die heb je straks weer nodig. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt met de knoflook, zaadlijsten van de tomaat en komijn 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de tomaten met het gehaktmengsel en serveer met de zure room en kaas.

  • combinatietipLekker met verse kruiden zoals fijngehakte koriander, peterselie of bieslook.
  • variatietipOok lekker met guacamole in plaats van zure room.

Tacotomaten

De tacoschelpen vervangen we een keer door tomaten. Lekker bij de borrel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig