Groene-groentesoep met verse kruiden

Ook al ben je een groentje in de keuken, deze soep lukt altijd.

225 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de courgettes in stukken. Verhit de olie in een soeppan en bak de courgette 5 min. op middelhoog vuur. Voeg het zakje kruidenmix uit het pakje groentesoep en het kokend water toe. Breng aan de kook en laat 15 min. koken.

  2. Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes. Voeg de bleekselderij toe en kook 5 min. op laag vuur. Snijd het basilicum en de peterselie grof. Voeg de verse kruiden toe aan de soep en pureer met de staafmixer.

  3. Voeg het zakje vermicelli uit het pakje groentesoep toe, breng opnieuw aan de kook en kook 5 min. Schep de soep in 4 kommen en verkruimel de kaas erover.

  • combinatietipLekker met robuust bruin stokbrood.

Groene-groentesoep met verse kruiden

Ook al ben je een groentje in de keuken, deze soep lukt altijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig