Gegrilde edamame
Heerlijk Japans bijgerechtje. Ook lekker bij de sushi.
Gegrilde edamame
Heerlijk Japans bijgerechtje. Ook lekker bij de sushi.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_107506_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null porties
30 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Rijg ondertussen telkens 5 edamameboontjes aan 1 satéprikker. Gril de boontjes ca. 6-8. min. op hoog vuur.
Leg boontjes aan de prikkers op een schaal en bestrooi met de shichimi en zout. Besprenkel met de sesamolie.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 g koelverse edamame sojabonen
½ tl Euroma Original spices by Jonnie Boer shichimi togarashi
¼ tl zeezout
1 tl geroosterde sesamolie
Dit heb je nodig
grillpan
sateprikkers