Vegaschnitzel met Mexicaanse salade en gepofte aardappel

Pofpret met dit op en top zomerse gerecht.

650 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pof de aardappelen in de verpakking 9 min. in de magnetron op 700 watt. Laat de aardappelen in de verpakking 1 min. nagaren. Neem uit de verpakking en snijd ze in de lengte doormidden.

  2. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil. Pers de vrucht uit. Snijd de salade-ui in ringetjes. Spoel de mais af in een vergiet en laat uitlekken. Meng de mais met de rodekool, de ringetjes salade-ui, het limoenrasp en (per 4 personen) een ½ el limoensap. Halveer de ananasstukjes en schep er voorzichtig door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 4 min. op middelhoog vuur krokant. Keer halverwege.

  4. Snijd ondertussen de salade-ui in ringetjes en rasp de tomaten met de grove rasp. Verdeel de crème fraîche over de aardappelen en bestrooi met het tomatenrasp en de salade-ui. Serveer met de salade en vegaschnitzel.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Vegaschnitzel met Mexicaanse salade en gepofte aardappel

Pofpret met dit op en top zomerse gerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig