Shoarmapakketje van de barbecue

Altijd een leuke verrassing wat er in zo'n aluminiumpakketje zit.

625 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de wegwerpbarbecue aan en zorg voor medium hitte. Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.

  2. Scheur zoveel stukken aluminiumfolie van de rol als je nodig hebt en verdeel de champignons, ui, paprika en het shoarmavlees erover. Vouw de pakketjes dicht. Prik een gaatje in de onderkant van elk pakketje. Zo kan vrijgekomen vocht ontsnappen. Leg de pakketjes ca. 15 min. op de barbecue.

  3. Neem de pakketjes van de barbecue. Gril de pitabroodjes kort op de barbecue. Snijd de broodjes open en vul met de sla. Verdeel de inhoud van elk pakketje over 2 broodjes. Besprenkel met de shoarmasaus en knoflooksaus.

  • bewaartipDit gerecht is ideaal om te bereiden op een wegwerpbarbecue tijdens een picknick. Bereid de pakketjes thuis voor en neem ze met de pitabroodjes, sla en sauzen mee in een koelbox.
  • algemeenBereid je de pakketjes op een gewone barbecue? Dan zijn ze waarschijnlijk na 10 min. gaar. Houd de pakketjes goed in de gaten.
  • Shoarmapakketje van de BBQ

    Instructievideo - 00:29 min.

Shoarmapakketje van de barbecue

Altijd een leuke verrassing wat er in zo'n aluminiumpakketje zit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig