Aardappeltortilla met snijbonen
Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.
Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.
Aardappeltortilla met snijbonen
Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_107344_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
330 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.
Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 uien
2 el traditionele olijfolie
450 g roodschillige aardappelschijfjes
4 eieren
3 el halfvolle melk
600 g gesneden snijbonen
280 g kalkoenfilet à la minute
Dit heb je nodig
grillpan