Krokante tortilla met makreel en rucola-venkelsalade

Het lijkt bijna wel een pizza, dit lunchgerecht met makreel en rucola.

415 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 6 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd elke wrap in vieren. Leg de stukken op 2 met bakpapier beklede bakplaten en bestrijk met de helft van de olie. Bak in het midden van de oven in ca. 6 min. krokant.

  2. Verwijder ondertussen de onderkant en de uitstekende stelen van de venkel en snijd de venkel in zo dun mogelijke plakjes. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de bieslook fijn. Meng de venkel met de rest van de olie, het citroenrasp, een ½ el citroensap (bij 4 personen), de bieslook, kappertjes en rucola. Breng op smaak met peper.

  3. Bestrijk de krokante tortillakwarten met de zuivelspread en verdeel de salade erover. Laat de makreelfilets uitlekken en verdeel in stukken over de salade.

Krokante tortilla met makreel en rucola-venkelsalade

Het lijkt bijna wel een pizza, dit lunchgerecht met makreel en rucola.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig