Snelle zoet-zoute komkommer

Door de komkommer te marineren krijgt hij nóg meer smaak.

20 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 30 min. wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Was de komkommers en snijd ze in plakjes van ietsje minder dan een ½ cm. Meng het zout met de suiker en roer door de komkommerplakjes. Doe in een afsluitbare bak en laat minimaal 30 min. in de koelkast marineren.

  • bereidingstipJe kunt met allerlei smaakmakers een twist geven aan deze komkommers. Bijvoorbeeld met 1 tl geplet korianderzaad, 2 el fijngesneden dille of 1 fijngesneden jalapeñopeper.
  • algemeenLekker op een broodje zalm of kip, het recept is dan niet meer glutenvrij

Snelle zoet-zoute komkommer

Door de komkommer te marineren krijgt hij nóg meer smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig