Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami
bewaar
bewaar

Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami

Handig: alle ingrediënten gaan tegelijk de oven in. Kun jij ondertussen mooi even de vaatwasser uitruimen.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Veeg de champignons en paddenstoelen schoon met keukenpapier. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Halveer de champignons en snijd grote exemplaren in kwarten. Scheur de grotere paddenstoelen in stukken. Snijd de uien in dunne parten en de salami in reepjes.

Meng de gnocchi, salami, champignons, paddenstoelen, ui, funghi trifolati en olie in een schaal. Breng op smaak met eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verdeel over een schaal, schep de spinazie erdoor en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami

Handig: alle ingrediënten gaan tegelijk de oven in. Kun jij ondertussen mooi even de vaatwasser uitruimen.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig