Verhit de olie in een wok, laat goed heet worden.
Bak de pimientos op hoog vuur ca. 4 min. of tot de pepers zwart beginnen te blakeren.
Neem uit de pan en bestrooi met het zeezout.
Pimientos de Padrón
Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!
Gerelateerde recepten
Pimientos de Padrón
Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!

4 porties
75 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok, laat goed heet worden.
Bak de pimientos op hoog vuur ca. 4 min. of tot de pepers zwart beginnen te blakeren.
Neem uit de pan en bestrooi met het zeezout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
2 el arachideolie
200 g pimientos de padrón
½ tl Euroma Original spices Jonny Boer zeezoutkristallen