Gegrilde kip in romige biersaus

Speciaalbier is niet alleen heerlijk om te drinken, maar zeker ook dóór het eten.

560 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de uien en snijd de peterselie fijn. Voeg de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. Voeg de kookzuivel, bouillontablet en het bier toe, breng aan de kook en laat ca. 20 min. op laag vuur inkoken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Halveer ondertussen de kipfilets in de lengte. Leg de filets tussen 2 vellen vershoudfolie en sla met een koekenpan plat. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kipfilet 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

  3. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Kook de broccoli 3 min. Giet de tagliatelle en broccoli af. Meng de tagliatelle met de saus en peterselie. Verdeel over de borden en verdeel de kipfilet en broccoli erover.

Gegrilde kip in romige biersaus

Speciaalbier is niet alleen heerlijk om te drinken, maar zeker ook dóór het eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig