Krokante flatbread met groentespread

Een flatbread schrééuwt nazomer, hoe warm of koud het buiten ook is.

75 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkoolroosjes in heel kleine roosjes. Meng de kurkuma met de olie en meng met de bloemkoolroosjes in de ovenschaal. Rooster de bloemkool 15 min. in het midden van de oven.

  2. Snijd elke flatbread in 4 stukken en rooster de laatste 8 min. mee in de oven. Keer halverwege. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in dunne repen. Snijd de muntblaadjes €fijn.

  3. Besmeer de f€latbreads met de groentespread en verdeel de paprikareepjes en bloemkoolroosjes erover. Garneer met de f€ijngesneden munt.

  • serveertipGeen borrel op het programma? Deze flatbreads zijn ook lekker als lunch met een frisse salade erbij.

Krokante flatbread met groentespread

Een flatbread schrééuwt nazomer, hoe warm of koud het buiten ook is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig