Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.
Noedels met portobello & oestersaus
In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.
Gerelateerde recepten
Noedels met portobello & oestersaus
In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

hoofdgerecht
2 personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
125 g Go-Tan egg noodles
2 portobello's
1 el arachideolie
4 el Go-Tan woksaus oyster garlic
200 g koelvers gesneden spitskool
75 g peen julienne
2 middelgrote eieren
1 salade-ui