Noedels met portobello & oestersaus

In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

460 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.

  4. Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.

Noedels met portobello & oestersaus

In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig