Huzarensalade met zoete aardappel

Gebruik eens zoete aardappel voor huzarensalade. Extra veel smaak!

320 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de zoete-aardappelblokjes met eventueel zout in 7 min. beetgaar. Kook de tuinerwten de laatste 3 min. mee. Giet af en laat in 20 min. afkoelen tot kamertemperatuur. Schep regelmatig om.

  2. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in parten.

  3. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Laat de augurkenblokjes uitlekken en vang 1 el vocht (per 4 pers.) op. Meng het vocht met de mayonaise, mosterd, peper en eventueel zout tot een dressing. Meng de augurkenblokjes, bieslook en dressing door de aardappelen en tuinerwten.

  4. Haal de blaadjes van de sla los en verdeel over een schaal. Verdeel de huzarensalade, eiparten en gegrilde beenham erover.

Huzarensalade met zoete aardappel

Gebruik eens zoete aardappel voor huzarensalade. Extra veel smaak!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig