Frittata met lamsspiesen

Lichtpittige smaak van rucola is heerlijk in salades, pizza of pesto, maar ook in warme gerechten, zoals deze frittata.

495 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in dunne halve ringen. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. Snijd ondertussen de onderkant en stelen van de venkelknollen, halveer de venkel en snijd in plakken van 1 cm. Snijd vervolgens in stukjes van 1 cm. Voeg de venkel en knoflook toe aan de ui en bak 2 min. mee.

  2. Rasp ondertussen de kaas boven een kom. Roer de eieren, crème fraîche, peper en eventueel zout erdoor. Voeg de rucola en het eimengsel toe aan de pan met venkel. Draai het vuur laag. Laat de frittata met de deksel op de pan in 15 min. gaar worden.

  3. Verhit de grillpan. Gril de spiesen in 12 min. rondom bruin en gaar. Leg op elk bord 1 spies. Serveer met de frittata. Verdeel de rest van het vlees over de borden.

  • algemeenOok lekker met lamschipolataworstjes in plaats van lamspiesen
  • bewaartipDe spiesen kun je 3 maanden bewaren in de vriezer.
  • combinatietipLekker met stokbrood.

Frittata met lamsspiesen

Lichtpittige smaak van rucola is heerlijk in salades, pizza of pesto, maar ook in warme gerechten, zoals deze frittata.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig