Pastasalade op een stokje

Pastasalade wordt borrelhapje: met mozzarella, een tomaatje en parmaham op een prikker. Ook makkelijk als hapje voor de picknick.

117 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Haal ondertussen de blaadjes van de takjes basilicum, laat de mozzarella uitlekken en halveer de parmaham in de breedte.

  2. Rijg telkens in willekeurige volgorde 3 farfalles, 2 tomaten van dezelfde kleur, 2 blaadjes basilicum, 1 bolletje mozzarella en een ½ plakje parmaham aan een stokje. Maak zo ook de rest van de stokjes. Serveer met de sauzen.

  • serveertipPrik de stokjes in een halve, met aluminium bedekte kool zodat ze mooi rechtop staan.
  • Pastasalade op een stokje met 2 soorten dips

    Instructievideo - 00:19 min.

Pastasalade op een stokje

Pastasalade wordt borrelhapje: met mozzarella, een tomaatje en parmaham op een prikker. Ook makkelijk als hapje voor de picknick.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig