Panzanella met tomaat, rode ui & geitenkaas

Een verrassende maaltijdsalade Italian style. Gemakkelijk te maken en zo klaar.

670 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 12 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de rode uien in parten en de knoflook fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng de olie met de knoflook en het citroenrasp. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Scheur de halve ciabatta in grove stukken en schep samen met de ui om met de knoflookolie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 10-12 min. in het midden van de oven tot het brood krokant en de ui zacht is.

  3. Snijd ondertussen de tomaten in dunne parten en de bieslook fijn. Neem het brood met de ui uit de oven en schep om met de tomaten, saladeverrijker en veldsla. Verdeel de salade over een grote schaal en verkruimel de geitenkaas erover. Garneer met de bieslook en serveer de citroenpartjes erbij.

Panzanella met tomaat, rode ui & geitenkaas

Een verrassende maaltijdsalade Italian style. Gemakkelijk te maken en zo klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig