Kook de eieren in 8 min. hard. Snijd ondertussen de peterselie fijn en de bleekselderij in zeer dunne boogjes.
Prak de eieren met een vork. Meng met de peterselie, bleekselderij, surimisnippers, mayonaise, knoflookpoeder en wittewijnazijn.
Zelfgemaakte surimisalade
Deze surimisalade met ei is heerlijk voor bij de borrel, of eet 'm als lunch op een wit bolletje.
- combinatietipLekker op een wit puntje met botersla.
- variatietipIn plaats van surimisnippers kun je ook surimisticks gebruiken. Snijd 200 g surimisticks fijn en meng met de overige ingrediënten.
Gerelateerde recepten
Zelfgemaakte surimisalade
Deze surimisalade met ei is heerlijk voor bij de borrel, of eet 'm als lunch op een wit bolletje.

bijgerecht
4 personen
230 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Snijd ondertussen de peterselie fijn en de bleekselderij in zeer dunne boogjes.
Prak de eieren met een vork. Meng met de peterselie, bleekselderij, surimisnippers, mayonaise, knoflookpoeder en wittewijnazijn.
combinatietip:Lekker op een wit puntje met botersla.
variatietip:In plaats van surimisnippers kun je ook surimisticks gebruiken. Snijd 200 g surimisticks fijn en meng met de overige ingrediënten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 middelgrote eieren
7½ g verse platte peterselie
1 stengel bleekselderij
250 g verse surimisnippers
4 el Zaanse mayonaise
1 tl knoflookpoeder
½ el wittewijnazijn