Stir-fry met biefstuk, bimi en oestersaus

Bimi: je kan het stomen, bakken of rauw eten. In deze stir-fry met biefstuk is het geroerbakt met noedels en oestersaus. Top!

435 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de bosuitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de bimi in de lengte.

  2. Verhit ⅔ van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, bosui, Chinese kool, bimi en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.

  3. Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groenten.

  4. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groenten en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.

  • combinatietipLekker met geroosterd sesamzaad.
  • bereidingstipSnijd de biefstuk in reepjes en laat die in 1 tl oestersaus (per 4 personen) ca. 15 min. marineren.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Stir-fry met biefstuk, bimi en oestersaus

Bimi: je kan het stomen, bakken of rauw eten. In deze stir-fry met biefstuk is het geroerbakt met noedels en oestersaus. Top!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig