Romige tagliatelle met kip, champignons & walnoten

Wat eten we vandaag? Pasta!

750 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt rul. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer de maizena en het water tot een glad mengsel en voeg samen met de geitenmelk toe aan de hapjespan. Verwarm 3 min. door, zodat de saus dikker wordt.

  2. Hak ondertussen de walnoten grof. Rooster in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin en laat afkoelen op een bord. Kook de tagliatelle in 3 min. beetgaar. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.

  3. Giet de tagliatelle af, voeg toe aan de saus en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met 1 el citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de walnoten en het citroenrasp.

Romige tagliatelle met kip, champignons & walnoten

Wat eten we vandaag? Pasta!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig