Portobelloburger

Deze no meat burger is vegan proof!

450 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de portobello’s schoon en verwijder de steeltjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de portobello aan de open kant 5 min. op middelhoog vuur. Keer om en bak nog 5 min. Bestrooi met peper en zout.

  2. Schil en rasp ondertussen de winterpeen. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng 1 el sap (per 4 personen) samen met het rasp door de winterpeen.

  3. Snijd de rode ui in flinterdunne ringen. Verkruimel de greek white.

  4. Snijd de broodjes open en besmeer alle snijkanten met de hummus. Beleg met de spinazie, leg de portebello met de snijkant naar beneden op de spinazie en beleg verder met de feta, rode ui, winterpeen en extra spinazie.

  • Portobelloburger

    Instructievideo - 00:27 min.

Portobelloburger

Deze no meat burger is vegan proof!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig