Schil de gember en snijd in plakjes. Snijd de sinaasappel in partjes. Doe de gember en sinaasappel met de appelcider, kaneelstokjes, steranijs en kruidnagels in een pan en breng op laag vuur tegen de kook aan. Laat 30 min. op laag vuur trekken.
Zet het vuur uit en schenk de cider door een zeef. Verdeel over whiskyglazen. Steek de appelchips aan de rand van de glazen.
Mulled Cider
Laat specerijen zoals kaneel en gember een halfuurtje trekken in cider en je hebt een hartverwarmende cocktail!
- serveertipLekker met een scheutje rum.
Gerelateerde recepten
Mulled Cider
Laat specerijen zoals kaneel en gember een halfuurtje trekken in cider en je hebt een hartverwarmende cocktail!

4 personen
110 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Schil de gember en snijd in plakjes. Snijd de sinaasappel in partjes. Doe de gember en sinaasappel met de appelcider, kaneelstokjes, steranijs en kruidnagels in een pan en breng op laag vuur tegen de kook aan. Laat 30 min. op laag vuur trekken.
Zet het vuur uit en schenk de cider door een zeef. Verdeel over whiskyglazen. Steek de appelchips aan de rand van de glazen.
serveertip:Lekker met een scheutje rum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 cm verse gember
1 sinaasappel
900 ml appelcider
2 kaneelstokjes
4 stuks steranijsjes
4 kruidnagels
4 stukjes appelchips
Dit heb je nodig
whiskyglazen
zeef