Eenpersoons leftover pasta ovenschotel

Je koelkast is je schatkist: je tovert er zo een pastaatje mee op tafel!

770 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ⅔ van de tomaten in partjes, snijd de andere tomaat in plakjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de helft van de mozzarella in plakjes, snijd de rest in kleine blokjes.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo al roerend 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenpartjes en knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de spinazie (in delen) toe en laat al roerend slinken. Voeg de blokjes mozzarella toe en roer erdoor.

  3. Meng het tomaten-spinaziemengsel met de pasta in de ovenschaal. Verdeel de mozzarella- en tomatenplakjes overlappend erover en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.

  • bereidingstipIn plaats van 150 gram gekookte pasta per persoon kun je ook 75 gram droge pasta per persoon gebruiken. Deze moet nog wel gekookt worden voor het de oven in kan.
  • Eenpersoons leftover pasta ovenschotel

    Instructievideo - 00:23 min.

Eenpersoons leftover pasta ovenschotel

Je koelkast is je schatkist: je tovert er zo een pastaatje mee op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig