Geroosterde mediterrane paprika’s met geitenkaas en linzen

Veggie-heaven! Deze gevulde paprika's are here to stay...

374 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook en ⅕ van de Franse ratatouille-kruiden 5 min. op laag vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 5 min. zachtjes koken.

  3. Snijd ondertussen de kapjes van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Bewaar de kapjes.

  4. Doe de linzen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snijd de courgette in kleine blokjes en meng met de rest van de Franse ratatouille-kruiden door de linzen. Breek de geitenkaas in stukken en schep voorzichtig door de linzen. Verdeel de vulling over de paprika’s en leg de kapjes erop.

  5. Verdeel de tomatensaus over de braadslee en zet de paprika’s erin. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven.

  • serveertipLekker met verse krulpeterselie.

Geroosterde mediterrane paprika’s met geitenkaas en linzen

Veggie-heaven! Deze gevulde paprika's are here to stay...

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig