Indiase frittata met kokosmelk & room

Een frittata vol smaak en kleur! Geserveerd met mangochutney en naanbrood.

675 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ̊C. Verhit de olie in de hapjespan en bak de hutspotgroente 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Halveer ondertussen de salade-ui in de lengte en snijd de koriander fijn. Klop de eieren los met de kokosmelk, garam masala, koriander, peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de hutspotgroente over de bodem van de ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Leg de salade-uihelften naast elkaar erop, snijd eventueel bij en druk licht aan.

  4. Bak de frittata in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar. Leg de laatste 5 min. de naans ernaast. Serveer de frittata met de mangochutney en naans.

Indiase frittata met kokosmelk & room

Een frittata vol smaak en kleur! Geserveerd met mangochutney en naanbrood.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig