Aardappelsalade met bosui en kappertjes
Aardappelsalade is misschien wel de klassieker der klassiekers onder de bbq-salades. Deze krijg een crunchy touch door chips als topping.
Aan de slag
Halveer de ongeschilde krieltjes en kook ze in ruim, eventueel gezouten water in 11 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de bosui in heel dunne ringen.
Meng de Griekse yoghurt, mayonaise en rodewijnazijn in een kom. Breng op smaak met peper. Voeg de krieltjes, rucola en kappertjes toe en meng goed.
Verkruimel de chips grof met de deegroller. Bestrooi de aardappelsalade met de bosui en stukjes chips. Serveer direct.
Aardappelsalade met bosui en kappertjes
Aardappelsalade is misschien wel de klassieker der klassiekers onder de bbq-salades. Deze krijg een crunchy touch door chips als topping.
bijgerecht
null personen
240 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de ongeschilde krieltjes en kook ze in ruim, eventueel gezouten water in 11 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de bosui in heel dunne ringen.
Meng de Griekse yoghurt, mayonaise en rodewijnazijn in een kom. Breng op smaak met peper. Voeg de krieltjes, rucola en kappertjes toe en meng goed.
Verkruimel de chips grof met de deegroller. Bestrooi de aardappelsalade met de bosui en stukjes chips. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g krieltjes met schil
3 bosuitjes
4 el Griekse yoghurt
1 el mayonaise
1 el rodewijnazijn
30 g rucola
2 el kappertjes in pot
50 g honey barbecuechips
Dit heb je nodig
deegroller