Open sandwich met rookvlees & zachtgekookt ei

Het paradepaardje van je volgende brunch.

560 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren 7 min. in kokend water halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 parten.

  2. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd ¾ van de tuinkers fijn en meng met de yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Beleg het brood met de avocado en veldsla. Verdeel het rookvlees met de eipartjes over het brood. Besprenkel met de yoghurtdressing en garneer met de rest van de tuinkers.

  • algemeenWist je dat je dit recept volledig kan maken met biologische ingrediënten?

Open sandwich met rookvlees & zachtgekookt ei

Het paradepaardje van je volgende brunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig