Groentepizza met bloemkoolpizzabodem

Geen pizza zonder knapperige bodem. En je maakt 'm van bloemkool!

760 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten of ovenroosters ca. 4 min. onder elkaar in de oven. Wissel de pizzabodems halverwege van positie, zodat alle bodems gelijkmatig garen. Haal de pizzabodems uit de oven en laat de oven aan staan.

  2. Bestrijk de pizzabodems met de pizzasaus. Verdeel de bevroren gegrilde groenten over de pizzabodems. Snijd de bollen mozzarella in plakjes en verdeel erover. Bestrooi met de kappertjes.

  3. Bak de pizza’s onder elkaar 10-12 min. in de oven. Wissel de pizza’s halverwege om, zodat de toppings gelijkmatig garen. Meng de slamelange met de olijfolie. Beleg elke pizza met ¼ van de sla. Bestrooi met peper en eventueel zout. Snijd de pizza’s in punten en serveer.

Groentepizza met bloemkoolpizzabodem

Geen pizza zonder knapperige bodem. En je maakt 'm van bloemkool!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig