Spinazie-quinoasalade met groene asperges, tuinerwten & witte kaas

Ook quinoa kan tricolore!

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.

  2. Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 1 cm. Kook de aspergestukjes en tuinerwten 4 min.

  3. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Verkruimel de witte kaas.

  4. Meng de quinoa met de pesto, bosui, spinazie en de helft van de witte kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaal en bestrooi met de rest van de kaas.

  • variatietipLiever een lichtere salade? Laat de quinoa dan achterwege en serveer de salade met brood.

Spinazie-quinoasalade met groene asperges, tuinerwten & witte kaas

Ook quinoa kan tricolore!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig