Snijd de knoflook en bieslook heel fijn. Klopt in een kom de karnemelk met de crème fraîche, ahornsiroop, de knoflook, de olie, het azijn, peper en zout tot een gladde dressing. Roer de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Dressing met karnemelk en bieslook
Bewaar deze karnemelkdressing maximaal 2 dagen goed afgedekt in de koelkast.
- bewaartipJe kunt de dressing 2 dagen goed afgedekt bewaren in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.
Gerelateerde recepten
Dressing met karnemelk en bieslook
Bewaar deze karnemelkdressing maximaal 2 dagen goed afgedekt in de koelkast.

bijgerecht
1 porties
295 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook en bieslook heel fijn. Klopt in een kom de karnemelk met de crème fraîche, ahornsiroop, de knoflook, de olie, het azijn, peper en zout tot een gladde dressing. Roer de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
bewaartip:Je kunt de dressing 2 dagen goed afgedekt bewaren in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
1 teen knoflook
15 g verse bieslook
150 ml karnemelk
2 el crème fraîche
2 el ahornsiroop
5 el traditionele olijfolie
2 el wittewijnazijn