Mangosorbet met citroen-kokoscrunch

Uit je bol met deze mangoijsjes! Binnen no-time staat dit ultieme toetje op tafel

365 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal het mango-ijs 10 min. van tevoren uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de geroosterde kokossnippers fijn. Snijd de citroenkoekjes in stukjes van ca. een ½ cm. Snijd de mangostukjes in blokjes van een ½ cm.

  3. Schep in elke coupe 2 el yochurt kokos naturel. Verdeel de mangostukjes erover en schep het mango-ijs in bollen erop. Verdeel de rest van de yochurt kokos naturel erover. Bestrooi met de kokossnippers, het citroenrasp en de citroenkoekjes.

  • serveertipVoor een pittig effect doop je de randen van de ijscoupes in wat citroensap en vervolgens in gedroogde chilivlokken.

Mangosorbet met citroen-kokoscrunch

Uit je bol met deze mangoijsjes! Binnen no-time staat dit ultieme toetje op tafel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig