Overnight “cookie dough” oats

Overnight oats x cookie dough = ontbijtfeest!

325 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 6 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Houd 1 dadel per persoon apart. Verwarm de melk 3-4 min. met de rest van de dadels in een pan tot lauwwarm. Maal ondertussen de havervlokken tot meel in het bakje van de staafmixer.

  2. Mix de dadels en melk met de staafmixer in de pan tot een grof mengsel, je wilt nog stukjes dadel blijven zien.

  3. Meng het havermeel en de pindakaas hierdoor. Maak met een ijsschep bolletjes en verdeel over glazen of kommetjes. Zet afgedekt met vershoudfolie een nachtje of in elk geval 6 uur in de koelkast. Snijd de achtergehouden dadels in dunne plakjes en verdeel over de glaasjes of kommetjes.

  • variatietipVoor een feestelijke versie voeg je nog 50 g fijngehakte chocolade of chocolat chips (Dr. Oetker) toe (per 4 personen).
  • variatietipIn plaats van melk kun je ook 500 ml kokosdrink gebruiken (per 4 personen).

Overnight “cookie dough” oats

Overnight oats x cookie dough = ontbijtfeest!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig