Geroosterde spitskoolsalade met garnalen en aardappeltjes
bewaar
bewaar

Geroosterde spitskoolsalade met garnalen en aardappeltjes

Door de spitskool te roosteren krijgt de salade een notig accent.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de arachideolie in een grote koekenpan en bestrooi de aardappeltjes met peper en zout en bak in 13 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de spitskool in reepjes en meng met de wortel, kiemgroente en schep om met de dressing. Verdeel de garnalen over de salade en serveer de aardappelpartjes erbij.

bereidingstipZoek op de site naar 1194253 voor het basisrecept 'Geroosterde spitskool'.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde spitskoolsalade met garnalen en aardappeltjes

Door de spitskool te roosteren krijgt de salade een notig accent.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig