Geroosterde spitskoolsalade met garnalen en aardappeltjes
Door de spitskool te roosteren krijgt de salade een notig accent.
Aan de slag
Verhit de arachideolie in een grote koekenpan en bestrooi de aardappeltjes met peper en zout en bak in 13 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de spitskool in reepjes en meng met de wortel, kiemgroente en schep om met de dressing. Verdeel de garnalen over de salade en serveer de aardappelpartjes erbij.
Geroosterde spitskoolsalade met garnalen en aardappeltjes
Door de spitskool te roosteren krijgt de salade een notig accent.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de arachideolie in een grote koekenpan en bestrooi de aardappeltjes met peper en zout en bak in 13 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de spitskool in reepjes en meng met de wortel, kiemgroente en schep om met de dressing. Verdeel de garnalen over de salade en serveer de aardappelpartjes erbij.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
1 kg aardappelpartjes met schil
½ basisrecept geroosterde spitskool
150 g peen julienne
60 g pittige kiemgroente
6 el Thousand Islands sladressing
200 g koelverse tapas garnalen knoflook