Pastasalade met gerookte makreel en biet

Gerookte makreel en biet = dé combi voor een goede (sport)lunch.

615 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel in een vergiet onder koud stromend water af en laat uitlekken.

  2. Meng ondertussen voor de dressing de mierikswortel met de yoghurt, olie en het citroensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de bieten in blokjes van ca. 2 cm. Verwijder het vel van de makreel en trek de vis met een vork in stukjes. Bestrooi naar smaak met versgemalen peper.

  4. Meng de helft van de dressing door de pasta en schep voorzichtig de bietjes en veldsla erdoor. Verdeel de vis erover en bestrooi met de pittenmix. Besprenkel met de rest van de dressing.

  • vegatipVervang de makreelfilet door witte­kaasblokjes in olie (potje 375 g).

Pastasalade met gerookte makreel en biet

Gerookte makreel en biet = dé combi voor een goede (sport)lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig