Prak de banaan in een kom. Meng de yoghurt en honing erdoor. Schep dit in de bewaardoos. Verdeel de frambozen en pompoenpitten erover. Sluit de doos af met de deksel.
Zet minstens 3 uur in de vriezer, of tot het yoghurtijs hard is. Snijd de fram-fro-yo in stukken en deel uit.
Fram-Fro-Yo
Fram-Fro-Yo: is het een ijsje of is het bevroren yoghurt? Jij mag kiezen!
- dieettipDe honing is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.
- bereidingstipJe kunt de fram-fro-yo een dag van tevoren al maken. Neem de doos – om het ijs ietsje zachter te laten worden – 10 minuten voordat je het wil gaan eten uit de vriezer.
Gerelateerde recepten
Fram-Fro-Yo
Fram-Fro-Yo: is het een ijsje of is het bevroren yoghurt? Jij mag kiezen!

nagerecht
6 personen
80 kcal
5 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Prak de banaan in een kom. Meng de yoghurt en honing erdoor. Schep dit in de bewaardoos. Verdeel de frambozen en pompoenpitten erover. Sluit de doos af met de deksel.
Zet minstens 3 uur in de vriezer, of tot het yoghurtijs hard is. Snijd de fram-fro-yo in stukken en deel uit.
dieettip:De honing is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.
bereidingstip:Je kunt de fram-fro-yo een dag van tevoren al maken. Neem de doos – om het ijs ietsje zachter te laten worden – 10 minuten voordat je het wil gaan eten uit de vriezer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 banaan
300 ml halfvolle yoghurt
1 el vloeibare honing
100 g diepvries frambozen
20 g pompoenpitten