Rudolphbroodjes

Rudolph ziet eruit om op te eten! Tip: deel dit kersthapje uit als traktatie.

150 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de hamburgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Halveer de runderchipolataworstjes en snijd ze aan de ronde buitenkant 1,5 cm in. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de worstjes in ca. 5 min. gaar.

  3. Halveer de cherrytomaatjes. Keer regelmatig. Snijd de hamburgerbroodjes op twee plekken aan de bovenkant en maak met een holling van 1 bij 1 cm. Steek daar bij elk broodje twee worst-geweien.

  4. Leg de gehalveerde cherrytomaat in het midden van de broodjes als neus en verdeel de rozijnen over de broodjes als ogen.

Rudolphbroodjes

Rudolph ziet eruit om op te eten! Tip: deel dit kersthapje uit als traktatie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig