Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote

Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!

305 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 3 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verdeel het chiazaad en de karnemelk over glazen. Roer goed door en laat afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

  2. Doe ondertussen de aardbeien, kaneel en het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer de aardbeien stuk. Kook 5 min. in op middelhoog vuur en laat afkoelen. Hak de pecannoten fijn.

  3. Hak de pecannoten fijn. Verdeel de aardbeiencompote over de chiapudding en bestrooi met de noten.

  • bewaartipJe kunt dit gerecht 1 avond van tevoren maken t/m stap 3. Bewaar de chiapudding en aardbeiencompote afgedekt apart in de koelkast tot de volgende ochtend.
  • algemeenIn plaats van karnemelk kun je ook kefir gebruiken.

Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote

Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig