Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote
Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!
Aan de slag
Verdeel het chiazaad en de karnemelk over glazen. Roer goed door en laat afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Doe ondertussen de aardbeien, kaneel en het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer de aardbeien stuk. Kook 5 min. in op middelhoog vuur en laat afkoelen. Hak de pecannoten fijn.
Hak de pecannoten fijn. Verdeel de aardbeiencompote over de chiapudding en bestrooi met de noten.
Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote
Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD143804_612x450_JPG.jpg)
null personen
305 kcal
10 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Verdeel het chiazaad en de karnemelk over glazen. Roer goed door en laat afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Doe ondertussen de aardbeien, kaneel en het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer de aardbeien stuk. Kook 5 min. in op middelhoog vuur en laat afkoelen. Hak de pecannoten fijn.
Hak de pecannoten fijn. Verdeel de aardbeiencompote over de chiapudding en bestrooi met de noten.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)110 g chiazaad
600 ml karnemelk
500 g diepvries aardbeien
2 tl gemalen kaneel
100 ml water
40 g ongebrande pecannoten