Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos

Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!

405 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 3 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de bananen in plakjes.

  2. Breng ondertussen in een steelpan de amandeldrink aan de kook. Voeg de havermout en ⅔ van de banaan toe. Laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Haal van het vuur en laat 2 min. staan.

  3. Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de rest van de plakjes banaan, de kokossnippers en de aman­delen erover. Besprenkel met de honing.

Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos

Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig