Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes feeststol door het eimengsel.
Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.
Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.
Wentelteefjes van paasbrood
Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.
- combinatietipLekker met verse aardbeien
Gerelateerde recepten
Wentelteefjes van paasbrood
Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

4 porties
285 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes feeststol door het eimengsel.
Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.
Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.
combinatietip:Lekker met verse aardbeien
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
1 wit scharrelei
100 ml halfvolle melk
½ tl gemalen kaneel
4 sneetjes feeststollen
30 g ongezouten roomboter
2 el paashagel XL