Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola

Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!

365 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout 8 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

  2. Hak ondertussen de studentenhaver grof en voeg samen met de salade pittenmix de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Laat de granola op een bord in 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.

  3. Doe ondertussen 50 g magere kwark (per 4 personen) en de ontdooide mangostukjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot puree. Verdeel de rest van de kwark en de mangopuree over kommen en bestrooi met de pangranola.

Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola

Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig