Zalm-macaronisalade met romaatjes, courgette en basilicumdressing

Zalm + macaroni = salade! Die had je niet zien aankomen he? Toch is het heel lekker, zeker met romaatjes, courgette en basilicumdressing.

530 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Doe de yoghurt met het citroenrasp, 1 el citroensap (per 4 personen) en de basilicumblaadjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper.

  2. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een zeef en spoel onder koud stromend water.

  3. Snijd ondertussen de courgettes in stukjes van ca. 1 cm. Halveer de romaatjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 4 min. op middelhoog vuur. Voeg na 2 min. de romaatjes toe en breng op smaak met peper.

  4. Verdeel de zalmfilet in stukken. Meng de macaroni met de basilicumdressing, het courgettemengsel, de zalm en rucola. Breng op smaak met peper

Zalm-macaronisalade met romaatjes, courgette en basilicumdressing

Zalm + macaroni = salade! Die had je niet zien aankomen he? Toch is het heel lekker, zeker met romaatjes, courgette en basilicumdressing.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig