Verdeel de ijsblokjes over de cocktailglazen. Giet er per glas 1 flesje Crodino overheen. Snijd de sinaasappels in schijfjes. Garneer ieder glas met een sinaasappelschijfje en serveer direct.
Crodino on the rocks
Zomer in een glas en ijskoud het lekkerst: crodino; geserveerd met een schijfje verse sinaasappel.
Gerelateerde recepten
Crodino on the rocks
Zomer in een glas en ijskoud het lekkerst: crodino; geserveerd met een schijfje verse sinaasappel.

4 personen
65 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de ijsblokjes over de cocktailglazen. Giet er per glas 1 flesje Crodino overheen. Snijd de sinaasappels in schijfjes. Garneer ieder glas met een sinaasappelschijfje en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
20 ijsblokjes
400 ml Crodino
1 sinaasappel
Dit heb je nodig
cocktailglazen