Koolhydraatarme wentelteefjes
Restjes koolhydraatarm brood over? Maak er dan koolhydraatarme wentelteefjes van!
Aan de slag
Klop het ei in een diep bord los met de melk, kaneel en het vanille-extract. Wentel het brood in het ei-melkmengsel en laat het erin liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak het brood in ca. 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Snijd schuin doormidden en serveer.
Koolhydraatarme wentelteefjes
Restjes koolhydraatarm brood over? Maak er dan koolhydraatarme wentelteefjes van!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD150034_612x450_JPG.jpg)
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei in een diep bord los met de melk, kaneel en het vanille-extract. Wentel het brood in het ei-melkmengsel en laat het erin liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak het brood in ca. 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Snijd schuin doormidden en serveer.
variatietip:
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 middelgroot ei
100 ml magere melk
½ el kaneel
½ tl vanille-extract
3 sneetjes koolhydraatarm brood
1 el milde olijfolie