Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken van 5 cm.
Hak de walnoten fijn en snijd de bieslook fijn. Meng de walnoten, ⅔ van de bieslook en wat peper door de geitenkaas. Vul de komkommerstukken met de noten-geitenkaasspread en bestrooi met de rest van de bieslook.
Gevulde komkommer met walnoten-geitenkaasspread
Kom-kommer maar door met deze gezonde snack. Vul 'm met walnoten-geitenkaasspread, lekker.
Gerelateerde recepten
Gevulde komkommer met walnoten-geitenkaasspread
Kom-kommer maar door met deze gezonde snack. Vul 'm met walnoten-geitenkaasspread, lekker.

4 personen
125 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken van 5 cm.
Hak de walnoten fijn en snijd de bieslook fijn. Meng de walnoten, ⅔ van de bieslook en wat peper door de geitenkaas. Vul de komkommerstukken met de noten-geitenkaasspread en bestrooi met de rest van de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 komkommer
30 g ongebrande walnoten
10 g verse bieslook
150 g chavroux frais nature 45+