Mocktail van grapefruit, tonic en jalapeño

Een feestelijke cocktail zonder alcohol! Daar worden we altijd vrolijk van.

85 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de grapefruit, sinaasappel en limoen in parten. Hou 1 part limoen apart. Snijd 1 part grapefruit in 4 plakjes (per 4 personen) voor de garnering; hou deze ook apart. Pers de rest van het fruit uit boven de zeef en vang het sap op in een kan. Zorg dat je ca. 250 ml sap overhoudt.

  2. Strooi het zout op een schoteltje. Wrijf het apart gehouden limoenpartje langs de rand van elk cocktailglas en doop elke glasrand in het zout. Snijd 4 plakjes van de jalapeño (per 4 personen).

  3. Verdeel de ijsblokjes, de plakjes grapefruit en de jalapeñoplakjes over de glazen. Verdeel het sap erover en vul aan met tonic. Serveer direct.

Mocktail van grapefruit, tonic en jalapeño

Een feestelijke cocktail zonder alcohol! Daar worden we altijd vrolijk van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig